Hovězí na černém pivu

Ingredience
500 g hovězí kližky
250 g cibule
3 lžíce oleje
2 feferonky
300 g ostrého kečupu
500 ml černého piva
1 lžíce mleté sladké papriky
1 lžíce sojové omáčky
2 stroužky česneku
sůl a pepř dle chuti

Postup
Maso nakrájíme na kostky, osmahneme na oleji, přidáme cibuli nakrájenou na drobno, drcený česnek, osmahneme, přidáme ml. sl. papriku, feferonky, sojovou omáčku a zalijeme polovinou piva, přidáme polovinu kečupu, osolíme a opepříme.

Dusíme do měkka, přidáme zbytek kečupu a dle hustoty dolijeme pivem.

Podáváme s knedlíkem a nebo s chlebem, dozdobíme syrovou cibulí.

 

Fotíte rádi? Zúčastněte se nové jarní soutěže "Jaro u nás doma". Posílejte vaše fotografie s jarní tematikou a hlasujte o tu nejpovedenější.